Bułczanka luksusowa
26 listopada 2015

To bliska „krewna” dobrze znanej i lubianej kaszanki. Jest nieco delikatniejsza w smaku. Zamiast kaszy do jej wyrobu używa się wypiekanej specjalnie dla nas, pokrojonej w kostkę i przyrumienionej bułki. Reszta to mięso, odrobina wątróbki, złocista cebulka i aromatyczne przyprawy. Nie zawiera absolutnie żadnych konserwantów. Musi być podawana na ciepło. Doskonała jako samodzielne danie obiadowe serwowane z patelni. Idealna na grilla. Tak jak kaszanka nie lubi ostrego ognia. Za to długo podgrzewana na wolnym ogniu odwdzięczy się chrupiącą skórką i delikatnym wnętrzem. To niepowtarzalny smak, którego nie da się porównać z niczym innym. Trzeba spróbować, a my gwarantujemy, że jeszcze nie raz skusisz się na naszą luksusową bułczankę.

„mój mąż uwielbia kaszanke, jednak dla mnie bułczanka jest dużo lepsza, delikatniejsza”