Kabanos z dziczyzną
Prawie 200g mięsa na 100g produktu, a w ponad 100g mięsa dziczyzny.
Do tego chrupiąca, naturalna osłonka i naturalne przyprawy.
Idealny kabanos na każdą okazję.
Kiełbasa z dziczyzną
Charakterystyczna kiełbasa z mocnym aromatem jałowca i czosnku.
Wędzona w naturalnej komorze w dymie z czystego buka.
Kiełbasę z dziczyzną doceni każdy koneser prawdziwej kiełbasy.
Szynka z dzika
Szynka z dzika, wędzona i pieczona wiele godzin.
Dzięki temu jest krucha ale również soczysta.
Występuje w wersji z kością, idealną na wystawne przyjęcie, jak i bez kości, na codzień do kanapki.
Polędwica z dzika
Polędwica z dzika to wyrób wyjątkowy i bardzo trudno dostępny.
Dzięki upieczeniu i wędzeniu w naturalnym bukowym dymie rozpływa się w ustach, a jego smak pozostaję długo w pamięci.
Boczek rolowany z dzika
Boczek rolowany to wyrób czysto dziczy.
100g produktu powstaje z 111g mięsa z polskiego dzika.
Trudno się mu oprzeć, a po spróbowaniu trudno przestać degustować.
Łopatka z dzika
Łopatka z dzika charakteryzuje się wysoką mięsnością i wyjątkową jak na wędzonkę soczystością.
To wyrób z którego jesteśmy dumni, a jego smak pozostaje w pamięcie na długo.
Pierogi z kapustą i grzybami
Sekret ich smaku tkwi w przepisie na przepyszne, dobrze Wam znane, nadzienie. Doskonale wyważone proporcje duszonej, kwaszonej kapusty, grzybów i naturalnych przypraw otoczone delikatnym ciastem.
Pierogi ruskie
Teraz mamy zaszczyt przedstawić nasze wyśmienite, ręcznie robione pierogi ruskie. Cienkie ciasto, pikantny farsz ziemniaczano-serowy okraszony zrumienioną cebulką.
Pierogi z mięsem
Ręcznie robione pierogi z pysznym farszem mięsnym to nasza chluba, gdyż na mięsie znamy się najlepiej.
Pierogi z serem i na słodko
Kolekcja naszych ręcznie robionych pierogów nie byłaby pełna, gdyby nie pierogi z serem na słodko.
Baleron westfalski
Kolejna surowo dojrzewająca wędlina. Jest bardzo soczysta, a w jej smaku wyczujesz każdy z 90 dni leżakowania.
Konserwy w słoiku
Nasza nowość. Aromatyczne słoiki z konserwami. Mielonka, golonka i mięsiwo.
Filet korona
Pyszna, soczysta szynka z indyka. Każdy plasterek to porcja pełnowartościowego białka i minimum tłuszczu. Dla wszystkich którzy są FIT.
Boczek pieczony
Po prostu dobrze upieczony boczek.
Polędwica indycza z warzywami
Czy indyk musi być nudny? Nie, jeśli sięgniesz po plasterek naszej, pełnej chrupiących warzyw, polędwicy.
Kiełbasa kasztelańska
Tradycyjna kiełbasa z dużymi kawałkami mięsa z szynki w środku. Długa bo to co dobre powinno trwać dłużej.
Bułczanka luksusowa
Bułczanka inaczej żymlok to tradycja z naszego regionu. Jest kuzynką kaszanki i tak jak kaszankę przyrządzamy ją w 100% naturalnie w oparciu o rodzinny przepis. Jeśli jeszcze nie jadłeś musisz spróbować!
Golonka pieczona
Najpierw starannie wybieramy małe, młode golonka, potem wyciągamy z nich kość, peklujemy i starannie pieczemy aż będą kruche i przepyszne. Wszystko to abyś cieszył się najlepsza golonką na zimno, na ciepło...tak jak lubisz najbardziej.
Necówka żywiecka
To przysmak wywodzący się z tradycji Śląska cieszyńskiego. Obecnie niewiele zakładów wyrabia necówkę a u nas robi się ją tak dobrze jak dawniej czyli bez absolutnie żadnych konserwantów.
Szynka z wędzarni
Szynka z indyka
Szynka pieczona z indyka
Coś dla fanów indyka. Jest delikatna i dietetyczna. Upieczona zgodnie z najlepszymi praktykami w naszym zakładzie.
Szynka wiejska
Szynka dworska
Jedna z najlepszych szynek. Krucha, aromatyczna, bez zbędnych dodatków. Śmiało mogłaby gościć na królewskim dworze.
Szynka westfalska
Wyśmienita wędlina długo dojrzewająca. Surowa szynka, otoczona aromatycznymi przyprawami w specjalnych warunkach dojrzewa przez 60 dni.
Kiełbasa cienka tradycyjnie wędzona
To kiełbasa o najdłuższej nazwie w naszym asortymencie. A jej opis jest prosty i zgodny z naszym hasłem: "Zawsze dobra!"
Kiełbasa swojska sucha
Znacie wyśmienitą kiełbasę swojską? Przedstawiamy jej młodszą siostrę. Jest mniejsza, bardziej wysuszona ale za to ma więcej charakteru.
Kabanosy kasztelańskie
Najpopularniejsze z naszych kabanosów. Dobrze wysuszone, kruche, aromatyczne. Po prostu najlepsze.
Frankfurterki wędzone
Surowe, wędzone i lekko pikantne. Koneserzy uwielbiają je na surowo, klasycy wolą gotowane.
Kiełbasa polska pieczona
Gruba kiełbasa w kształcie rogala. Delikatnie wędzona i powoli pieczona. Charakteru nadaje jej gruby, tłuczony, czarny pieprz.
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
To najlepsze wspomnienia z dzieciństwa, kiedy wędliny smakowały jak trzeba. W naszej szynkowej nic się nie zmieniło od tamtej pory. Spróbuj a sam się przekonasz.
Szynka kasztelańska
Jej nazwa nie jest przypadkowa. Wyjątkowy sposób wyrabiania a także jej okazały wygląd przywodzą na myśl biesiady przy staropolskich, szlacheckich stołach.
Kiełbasa myśliwska
Pozostając wiernymi tradycjom rodzinnym, także tym myśliwskim, przedstawiamy wyśmienitą kiełbasę myśliwską.
Kiełbaski grillówki
To przepyszne,niewędzone, cienkie kiełbaski. Najlepsze z grilla. Uwielbiane przez wszystkich ale przede wszystkim przez dzieci.
Kiełbasa śląska
Tradycyjna receptura naszej kiełbasy śląskiej nie zmieniła się od 40 lat. Nie zmieniamy tego co najlepsze i nasza śląska smakuje od zawsze tak samo dobrze.
Przysmak galicyjski
Przysmak prosto z Galicji. To wyjątkowy smak długo gotowanego mięsa, zanurzony w klarownej galarecie, podkręcony cebulową nutą. Galareta pyszna jak u mamy.
Schab kasztelański
Kruchy, bardzo aromatyczny, bez żadnych zbędnych dodatków. Dla wielbicieli tradycyjnego smaku.
Polędwica sopocka
Klasyczna polędwica sopocka idealnie spisze się na każdą okazję, a kanapki na śniadanie to jej specjalność
Kiełbasa parówkowa
Taka jak dawniej. Swym smakiem i aromatem przywołuje najlepsze wspomnienia. Według tradyjnych receptur naszym serdelkom smaku dodaje wołowina, z polskiej krowy.
Parówki z indyka
Delikatność parówki, dietetyczność indyka. To największe zalety parówek z indyka i alternatywa dla tych klasycznych, wieprzowych.
Salceson podrobowy
Nasz czarny salceson ma swoich wielbicieli szczególnie wśród fanów wyrobów podrobowych. Rozumiemy ich… jest świetny.
Parówki wiedeńskie
Najdelikatniejsze z naszych parówek. To "parówkowa" klasyka w mistrzowskim wydaniu.
Kaszanka
Nasza kaszanka to 100% natury. Bez żadnych konserwantów i sztucznych dodatków za to pikantna z dużymi kawałkami mięsa. Taka jak rodzinna tradycja nakazuje.
Salceson luksusowy
"Dobrą masarnie poznaje się po salcesonie" - mówi stare porzekadło. Zgadzamy się z tym w 100% dlatego nasz salceson jest wyjątkowy i szczególnie doceniany przez Klientów.
Kiełbasa biała parzona
Mięso z szynki, czosnek i majeranek. Kiełbasa Biała to smak wielkanocy, spotkań przy rodzinnym stole i grillowych popołudni w gronie przyjaciół.
Frankfurterki parzone
"Dobrą masarnie poznaje się po salcesonie" - mówi stare porzekadło. Zgadzamy się z tym w 100% dlatego nasz salceson jest wyjątkowy i szczególnie doceniany przez Klientów.
Szynka królewska
Delikatna, soczysta i niewędzona. Wyjątkowa bo bez "skórki". Uwielbiana przez dzieci a wśród nich nawet największe niejadki. Doceniana przez całe rodziny.
Paróweczki z szynki
Paróweczki z szynki czyli ulubione "misie". To 93% mięsa z szynki i zero zbędnych dodatków. Dla małych i dużych.
Kiełbasa krakowska sucha
Kiełbasa krakowska sucha to nasza chluba. Spróbuj a sam zrozumiesz dlaczego.
Kiełbasa swojska
Tradycyjna kiełbasa niepeklowana z charakterystycznym oczkiem. Wyjątkowa wśród naszych kiełbas. Spróbuj a sam się przekonasz.
Szynka starożywiecka tradycyjnie wędzona
Najpopularniejsza z naszych szynek. Poczuj wyśmienity smak i najlepszy kunszt masarski w każdym jej plasterku.
Kiełbasa kasztelańska
Tradycyjna kiełbasa z dużymi kawałkami mięsa z szynki w środku. Długa bo to co dobre powinno trwać dłużej.
Kiełbasa cienka tradycyjnie wędzona
To kiełbasa o najdłuższej nazwie w naszym asortymencie. A jej opis jest prosty i zgodny z naszym hasłem: "Zawsze dobra!"
Kiełbasa swojska sucha
Znacie wyśmienitą kiełbasę swojską? Przedstawiamy jej młodszą siostrę. Jest mniejsza, bardziej wysuszona ale za to ma więcej charakteru.
Kiełbasa polska pieczona
Gruba kiełbasa w kształcie rogala. Delikatnie wędzona i powoli pieczona. Charakteru nadaje jej gruby, tłuczony, czarny pieprz.
Kiełbasa szynkowa wieprzowa
To najlepsze wspomnienia z dzieciństwa, kiedy wędliny smakowały jak trzeba. W naszej szynkowej nic się nie zmieniło od tamtej pory. Spróbuj a sam się przekonasz.
Kiełbasa myśliwska
Pozostając wiernymi tradycjom rodzinnym, także tym myśliwskim, przedstawiamy wyśmienitą kiełbasę myśliwską.
Kiełbaski grillówki
To przepyszne,niewędzone, cienkie kiełbaski. Najlepsze z grilla. Uwielbiane przez wszystkich ale przede wszystkim przez dzieci.
Kiełbasa śląska
Tradycyjna receptura naszej kiełbasy śląskiej nie zmieniła się od 40 lat. Nie zmieniamy tego co najlepsze i nasza śląska smakuje od zawsze tak samo dobrze.
Kiełbasa parówkowa
Taka jak dawniej. Swym smakiem i aromatem przywołuje najlepsze wspomnienia. Według tradyjnych receptur naszym serdelkom smaku dodaje wołowina, z polskiej krowy.
Kiełbasa biała parzona
Mięso z szynki, czosnek i majeranek. Kiełbasa Biała to smak wielkanocy, spotkań przy rodzinnym stole i grillowych popołudni w gronie przyjaciół.
Kiełbasa krakowska sucha
Kiełbasa krakowska sucha to nasza chluba. Spróbuj a sam zrozumiesz dlaczego.
Kiełbasa swojska
Tradycyjna kiełbasa niepeklowana z charakterystycznym oczkiem. Wyjątkowa wśród naszych kiełbas. Spróbuj a sam się przekonasz.